Opava: Senior akademie otevírá další ročník

05.01.2019 18:01

Město Opava pořádá již potřetí pro občany starší 50 let senior akademii. Přednášky budou probíhat od 7. února každý čtvrtek od 13.30 do 15 hodin v areálu Magistrátu města Opavy na Krnovské ulici č. 71/D.

Opava: Senior akademie otevírá další ročník
Foto: liberix.cz
Popisek: Opava

„Letos se můžete těšit například na tato témata: bezpečí na internetu, prevence požárů, sebeobrana, kdy se stáváme obětí, domácí násilí na seniorech, paměťové techniky, první pomoc, šmejdi a jiní podvodníci, stáří bez nehod, příležitost dělá zloděje, s čím je možné se obrátit na sociálního pracovníka na obci,“ zve Dagmar Polášková, protidrogová koordinátorka a manažerka prevence kriminality. Účast na přednáškách je zdarma. Po absolvování celého bloku obdrží každý účastník osvědčení a drobný dárek.

Zájemci se mohou hlásit paní Dagmar Poláškové buď telefonicky na telefonních číslech: 553 756 725, 604 229 336 nebo e-mailem: dagmar.polaskova@opava-city.cz. Je potřeba uvést jméno, příjmení, rok narození, adresu bydliště, telefon, případně e-mailovou adresu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Domažlice: Nově odhalený pamětní kámen připomíná 20. výročí vstupu do Evropské unie

16:29 Domažlice: Nově odhalený pamětní kámen připomíná 20. výročí vstupu do Evropské unie

Dvě ruce, které se vzájemně spojují, jsou dominantou na pamětním kamenu s pamětní deskou, které upom…