Opravy silnic a chodníků v Trutnově

11.07.2017 13:01

Během letních měsíců budou Technické služby Trutnov opravovat řadu silnic a chodníků. Nového povrchu se dočká například komunikace v ulici Sluneční stráň, Nad Jezem či Slepá. Kompletní rekonstrukcí pak projde most v Dolním Starém Městě. Technické služby investují do oprav více jak 12 milionů korun.

Opravy silnic a chodníků v Trutnově
Foto: virtualczech.cz
Popisek: Náměstí v Trutnově

Od 19. července začnou Technické služby Trutnov s opravou povrchu komunikací i chodníků v ulici Lomená a Spojovací. Během července a srpna budou opravena parkovací stání na Slovanském náměstí a pískovcová dlažba u kostela Narození Panny Marie.

Na srpen jsou naplánovány rekonstrukce podlaží a oprava povrchu vozovky v ulici Sluneční stráň, Nad Jezem a v ul. Slepá. „V srpnu také začneme s opravou chodníku před samoobsluhou na Jiráskově náměstí a v Benešově ulici,“ říká Lumír Labík, ředitel Technických služeb Trutnov.

Stěžejní akcí technických služeb je letos v létě oprava mostu v Dolním Starém městě spojující ulice K Úpě a Za Úpou. „Most již dosloužil a jeho stav nevyhovuje čím dál více frekventované dopravě. Kvůli opravě, která začne v srpnu, bude most zcela uzavřen až tři měsíce, ale lidé mohou využít objízdnou trasu přes Horní Staré Město či přes centrum,“ dodává Lumír Labík.

Opravy se však netýkají jen Trutnova, ale také integrovaných obcí. Opravu povrchu vozovky a chodníků plánují technické služby také ve Starém Rokytníku a ve Lhotě. Na letní akce vyčlenily technické služby částku 12 milionů korun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

22:09 Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

Práce na rekonstrukci autobusového stanoviště pod Společenským domem se blíží k svému završení, auto…