Orlová: Náš psí útulek získal i letos nejlepší možné hodnocení

24.04.2022 14:27 | Tisková zpráva

Orlovský útulek pro psy patří i v roce 2022 mezi nejlépe hodnocená místa na serveru Mapy.cz!

Orlová: Náš psí útulek získal i letos nejlepší možné hodnocení
Foto: wikipedia
Popisek: Orlová

„Udržet laťku takto vysoko není jen tak, smekáme před vámi. Můžete být opravdu hrdí na to, co pro svůj podnik děláte,“ napsali nám manažer týmu Mapy.cz Martin Jeřábek a ředitel regionální inzerce Jan Čekal.

Stejně jako v loňském roce odměnily Mapy.cz náš útulek odznakem kvality s hodnotou 5,0, což je z pohledu klientů to nejlepší možné ohodnocení.

Útulek pro psy v Orlové funguje od roku 1998. Ročně v něm najde azyl na 190 psů, kteří pak odcházejí buď k pěstounům, nebo se vrací k původnímu majiteli.

Útulek vlastní město a provozuje ho společnost SMO. Útulek slouží k péči o psy nalezené a odchycené na území Orlové. Zaměstnanci útulku zabezpečují mj. i odvoz mrtvých psů a koček.

Děkujeme jim za jejich skvěle odváděnou práci a péči, kterou svým čtyřnohým svěřencům věnují. Děkujeme návštěvníkům útulku za jejich kladné hodnocení a s díky neopomíjíme ani dárce a samozřejmě dobrovolníky, kteří pejsky navštěvují a venčí, čímž přispívají k jejich dobré psychické kondici.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Co je podle vás příčinou vašeho neúspěchu?

Podle mě to souvisí i s tím, že se jste chytli papalášské manýry. Už jsem to třeba psala panu Fialovi, když tvrdil, jak je neetické někomu odebrat náhrady, když nepracuje a co myslíte, odpověděl mi alespoň? Ne. Vám už také většina z nás nestojí ani za odpověď. Dřív jste byli mnohem otevřenější. Naví...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Půlmaraton jako dvoudenní běžecký festival

20:27 Olomouc: Půlmaraton jako dvoudenní běžecký festival

S novými závody na kratší vzdálenosti a dalšími novinkami se letos představí Mattoni Půlmaraton Olom…