Ostrava: Letošní festival ŠTĚRKOVNA OPEN MUSIC se přesouvá na rok 2021

29.05.2020 6:32

Šestnáctý ročník ŠTĚRKOVNA OPEN MUSIC, podobně jako další tuzemské hudební festivaly, se kvůli celosvětové epidemiologické situaci COVID-19 a vládním nařízení ČR přesouvá na příští rok.

Ostrava: Letošní festival ŠTĚRKOVNA OPEN MUSIC se přesouvá na rok 2021
Foto: worldwide.com
Popisek: Ostrava, ilustrační foto

Nově se třídenní hudební svátek bude konat v termínu 29. – 31. července 2021 na břehu hlučínského jezera. Všechny vstupenky zůstávají v platnosti i pro rok 2021.

Lidé, kteří si již zakoupili vstupenky na letošní hlučínský festival, se nemusí bát, že by přišli o hudební zážitek. Pořadatelům se podařilo přesunout téměř celý program na rok 2021 včetně hlavních hvězd, jako jsou Pavol Habera s kapelou Team, Vojtěch Dyk & B-Side Band či mimořádný projekt unikátního spojení big beatu s cimbálovkou kapely Hradišťan a mnoho dalších.

„Do poslední chvílí jsme bojovali o to, aby si naši příznivci mohli vychutnat letošní festivalovou atmosféru u hlučínského jezera. Bohužel kvůli současné zcela nepředvídatelné situaci jsme nuceni i náš festival přesunout na červenec 2021.  Pevně věříme, že šestnácto-sedmnáctý ročník bude ještě mimořádnější, velkolepější a vyšperkovanější než plánovaný program, který jsme měli připravený na letošní rok,“ říká David Moravec za pořadatelský tým festivalu a dodává: „Chtěli bychom poprosit všechny naše skvělé fanoušky o pomoc s tím, že si ponechají své vstupenky na příští rok.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Slavnosti svobody omezí provoz ve městě

10:29 Plzeň: Slavnosti svobody omezí provoz ve městě

Během Slavností svobody, které se konají od 3. do 6. května, bude v centru Plzně omezený provoz. Náv…