Ostrava: Primátor navštívil během Štědrého dne sloužící jednotky

24.12.2018 12:13

Primátor Tomáš Macura a hejtman Ivo Vondrák navštívili během Štědrého dne sloužící jednotky Hasičského záchranného sboru, Městské policie Ostrava a Policie České republiky, které v tento sváteční den sloužily.

Ostrava: Primátor navštívil během Štědrého dne sloužící jednotky
Foto: Ostrava.cz
Popisek: Ostrava

Hasiče, strážníky a příslušníky Policie ČR, kteří slouží na Štědrý den, navštívili primátor Tomáš Macura, hejtman Ivo Vondrák, ředitelé a velitelé těchto sborů. Návštěvu nejdříve přivítali v Integrovaném výjezdním centru v Porubě, poté v Přívoze, v Integrovaném bezpečnostním centru v Moravské Ostravě a v Integrovaných výjezdních centrech Slezská Ostrava, Jih a Zábřeh.

„Děkuji vám, že sloužíte v tento den a přeji vám klidnou službu,“ přál sloužícím ženám a mužům Tomáš Macura. Společně pak předali jednotkám ve službě drobné dárky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

22:09 Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

Práce na rekonstrukci autobusového stanoviště pod Společenským domem se blíží k svému završení, auto…