Ostrava: První letošní výstava v městské galerii PLATO

18.02.2020 21:16

Městská galerie PLATO zahajuje letošní sezónu výstav mezinárodní fotografickou výstavou Sk?z(?)m, která zároveň otevírá celoroční výstavní cyklus Intenzity. Vernisáž se koná 19. února.

Ostrava: První letošní výstava v městské galerii PLATO
Foto: Ostrava.cz
Popisek: Ostrava

Na 42 metrů dlouhé stěně galerie vystaví přes 30 velkoformátových děl od umělců a umělkyň z Izraele, USA, Dánska, Polska, Ruska a České republiky, jejichž díla vystavila i Tate Modern v Londýně nebo v Museum of Modern Art v New Yorku.

„Zajímaly nás fotografie, které mají více než jedno možné čtení.", doplňují kurátorky výstavy Daniela a Linda Dostálkovy.

Kdo si nenechá ujít vernisáž 19. února v 18 hodin, může v bistru galerie ochutnat i první z doprovodných programů nazvaných Kuchyň intenzity (18. – 21. února). Jeho tvůrci budou týden vařit z místních produktů ekologického a udržitelného zemědělství a pramenité vody. Navazujícím únorovým programem je fotografický workshop pro rodiny (23. února) a prezentace kosmetické redaktorky Cindy Kerberové z Vogue CZ (27. února).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…