Ostrov: Město se připravuje na jaro

29.01.2020 21:49

Přes zimní období, období takzvaného vegetačního klidu, budou probíhat prořezávky, případně kácení dřevin. Na Starém náměstí byl upraven menší záhonek, ve kterém bývá každoročně ukotven vánoční strom.

Ostrov: Město se připravuje na jaro
Foto: Ostrov.cz
Popisek: Ostrov

Ačkoliv záhonek zatím vypadá jen jako vrstva štěrku, pod povrchem odpočívá množství cibulek a sazenic, které se s příchodem jara probudí k životu a budou těšit kolemjdoucí občany. Podobně, jen ve větším rozsahu, bude oku lahodit také prostor bývalého tržiště za Mírovým náměstím. I zde je v zemi připraveno větší množství rostlin, které čekají, až přijde jejich čas. Doufejme, že obě tyto lokality budou jen a jen vzkvétat a nebudou poškozovány neohleduplnými občany, kteří by si například chtěli zkracovat cestu přes nově vysazenou zeleň.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: Stavební práce zkrátí školní rok ve dvou ašských mateřinkách

13:37 Aš: Stavební práce zkrátí školní rok ve dvou ašských mateřinkách

Jednou z letošních investic do školských zařízení v Aši budou stavební úpravy hygienických zařízení …