Ostrov zjišťuje zájem rodičů o umístění 2letých dětí do dětské skupiny

21.12.2015 21:18

Následující orientační průzkum mezi rodiči malých dětí je realizován v souvislosti s předpokladem, že v Ostrově bude zřízena dětská skupina, tedy alternativa mateřské školy, dle zákona č. 247/2014 Sb., o poskytování služby péče o dítě v dětské skupině a o změně souvisejících zákonů.

Ostrov zjišťuje zájem rodičů o umístění 2letých dětí do dětské skupiny
Foto: Redakce
Popisek: starosta Ostrova Pavel Čekan, ČSSD

Město Ostrov uvažuje o finanční podpoře rodičům 2letých dětí, kteří by dítě ve skupině umístili a nesli tak zvýšenou finanční zátěž oproti standardní platbě v mateřských školách. Uvažovanou výhodou dětské skupiny by měla být pružnost pracovní doby či menší počet dětí ve skupině.

Výsledky tohoto průzkumu poslouží jako podkladový materiál městu Ostrov a subjektům, které projeví zájem dětskou skupinu v Ostrově zřídit. Jména uvedená v dotazníku budou použita pouze ke kontaktování rodičů ze strany města Ostrov a v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů nebudou dále nikomu poskytována. Více informací ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jablonec nad Nisou: Kříž v Lučanské ulici opět září

22:28 Jablonec nad Nisou: Kříž v Lučanské ulici opět září

U ošetřeného jasanu v Jabloneckých Pasekách je nyní opravený křížek. Zatímco strom loni nechal odbor…