Otrokovice: Radnice se chce přiblížit občanům

28.01.2020 8:36

Otrokovičtí obyvatelé mají k dispozici další komunikační kanál s otrokovickou radnicí. Své podněty mohou vhodit do nově nainstalovaných schránek rozmístěných po městě.

Otrokovice: Radnice se chce přiblížit občanům
Foto: panoramio.com
Popisek: Otrokovice

Obsah schránek se primárně dostane do rukou zapisovatelů komisí pro místní části. Tyto komise jsou prodlouženou rukou radnice.

V Otrokovicích byly v minulém volebním období  zřízeny čtyři komise pro místní části. Jejich činnost začala koncem roku 2017. „Každá komise je iniciativním a poradním orgánem Rady města Otrokovice. Fakticky nám přenášejí náměty a stížnosti, kterými se následně zabýváme. Obyvatelé z jednotlivých částí města nyní mohou nově začít schránky využívat,“ uvedla Hana Večerková, starostka Otrokovic.

Spojení s vedením  města je v současné době velmi dostupné. „Lidé mají i další možnosti. Pravidelně pořádáme besedy pro veřejnost, reagujeme na maily, klasickou korespondencí, na radnici lze zatelefonovat, sjednat si osobní schůzku a v minulém roce jsme zřídili aplikaci „Hlášení závad“, která je umístěná na webových stránkách města,“ vyjmenovala starostka města.

Ne všichni lidé umí zacházet s moderními technologiemi, a aby byly příležitosti spojení širokospektré, nabídla radnice v Otrokovicích další možnost komunikace, která je zcela zdarma.

Schránky jsou umístěny na následujících místech:
Klub důchodců Kvítkovice, K. H. Máchy 271 – část Kvítkovice a Letiště,
Dům s pečovatelskou službou, Hlavní 1161 – část Trávníky a Přednádraží
Městský úřad Otrokovice, nám. 3. května 1340 – část Střed a Újezdy
Pobočka knihovny na Bahňáku – část Bahňák

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…