Otrokovice: Víkendové dopravní omezení v kvítkovické křižovatce

09.08.2017 18:13

V sobotu 12. srpna a v neděli 13. srpna 2017 bude probíhat oprava povrchu vozovky tzv. kvítkovické křižovatky (křižovatka silnic I/49, I/55 a III/36746).

Otrokovice: Víkendové dopravní omezení v kvítkovické křižovatce
Foto: panoramio.com
Popisek: Otrokovice

Do křižovatky bude omezen vjezd a pro některé směry je stanovena objízdná trasa. O dopravním omezení informovalo Ředitelství silnic a dálnic ČR, Správa Zlín.

Ve dnech 12. - 13.8.2017 bude na křižovatce silnic I/49, I/55 a III/36746 v Otrokovicích, Kvítkovicích probíhat oprava povrchu vozovky. V místě poruch bude provedeno odfrézování živičných vrstev s následnou pokládkou vrstev nových. Uvedený zásah si vyžádá dopravní omezení v křižovatce silnic I/49, I/55 a III/36746.

V uvedených dnech v čase od cca 7:30 – 18:00 bude omezen vjezd do křižovatky ze směru od Zlína (tj.ze silnice I/49, ul. Zlínská) a dále ze silnice III/36746, ul. Objízdná. Zde bude probíhat oprava jednotlivých větví křižovatky. Objízdná trasa bude vedena přes centrum města Otrokovice a dále přes dálnici D55. Průjezd křižovatkou bude možný ve směru ul. Napajedelská - centrum města (ul. tř. Osvobození).

Podle zákona o pozemních komunikacích (§ 20a odst. 2) platí: Je-li nutno při uzavírce užít pro vedení objížďky zpoplatněnou komunikaci (zde dotčená část D55), je možné užít tuto komunikaci bez zpoplatnění.

Oprava vozovky v úseku silnice I/49, ul. Zlínská (v délce cca 900m) bude probíhat za provozu (částečné omezení dopravy - pracovní místo).

IZS, MHD a BUS bude po celou dobu trvání uzavírky průjezd umožněn.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vsetín: Příběhy našich sousedů ve Vsetíně

16:31 Vsetín: Příběhy našich sousedů ve Vsetíně

Příběhy našich sousedů je vzdělávací projekt neziskové organizace Post Bellum pro žáky osmých a devá…