Otrokovice: Za poliklinikou je opraveno dětské hřiště

29.09.2020 13:55

V souladu se záměrem města na postupnou rekonstrukci nevyhovujících dětských hřišť bylo zrekonstruováno další dětské hřiště na sídlišti za poliklinikou. Již nyní mohou toto nové hřiště děti využívat.

Otrokovice: Za poliklinikou je opraveno dětské hřiště
Foto: panoramio.com
Popisek: Otrokovice

Oprava se uskutečnila v průběhu měsíce září a otrokovická radnice do ní investovala přibližně 420 tisíc korun. Původní dřevěná herní sestava byla nahrazena moderní sestavou zhotovenou z nerezové oceli v kombinaci s plastovými prvky. Výhodou těchto materiálů je na rozdíl od dřeva dlouhá životnost a nižší nároky na údržbu. Nová je i pryžová bezpečnostní dopadová plocha pod průlezkami, takže hřiště nyní splňuje nejnovější bezpečnostní standardy.

„S opravami hřišť pokračujeme podle plánu obnovy majetku a postupně se snažíme rekonstruovat dětská hřiště ve všech částech našeho města,“ uvedla starostka Otrokovic Hana Večerková. V letošním roce se v Otrokovicích stihne opravit ještě jedno hřiště. Tentokrát se na něj mohou těšit děti na sídlišti Štěrkoviště.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

22:09 Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

Práce na rekonstrukci autobusového stanoviště pod Společenským domem se blíží k svému završení, auto…