Pardubice: Kvalitní služby jsou nutností pro rozvoj cestovního ruchu

23.12.2011 21:08

Pardubice Region Tourism pořádá pro zástupce subjektů působících v oblasti cestovního ruchu tematické semináře a workshopy vedené profesionály v této oblasti.

Pardubice: Kvalitní služby jsou nutností pro rozvoj cestovního ruchu
Foto: pardubice.eu
Popisek: Pardubická radnice

Hlavním tématem semináře, který se bude konat 15. prosince 2011 od 9 do 16 hodin ve Společenském sále radnice na Pernštýnském náměstí, bude Kvalita služeb – zásadní podmínka rozvoje cestovního ruchu.

„Pozvání na seminář přijali zkušení školitelé - Pavel Winter, který má patnáctileté zkušenosti s vedením obsluhujícího personálu v hotelech Radisson Blu Alcron, Mandarin Oriental, bruselské restauraci Sea Grill a Zlatá Praha a své profesní zkušenosti předává dál i v Pražském kulinářském institutu. Tématem jeho přednášky je důležitost a význam kvalitního servisu, komunikace s hosty, odbornost a osobní nasazení obsluhujícího personálu,“ říká manažerka cestovního ruchu Vladislava Kerlesová.

Dalšími přednášejícími boudou Kateřina Hicks Pavlitová, která má patnáctileté zkušenosti s komunikací v cestovním ruchu a gastronomii a deset let řídila pobočku agentury CzechTourism v New Yorku, odkud dodnes čerpá inspiraci o nejnovějších kulinárních trendech. Nyní řídí oddělení public relations hotelu Mandarin Oriental. Tématem její přednášky bude marketingová komunikace hotelů a restaurací v praxi, její způsoby a metody. Do Pardubic zavítá také Jarmila Šagátová, lektorka, která má dvacetileté zkušenosti v řízení aktivit v oblasti rozvoje lidských zdrojů, vzdělávání a především prosazování tématu bezbariérového cestování v České republice a přístupu subjektů v cestovním ruchu k osobám se zdravotním postižením. Hovořit bude o cestovním ruchu bez bariér v kostce.

„Přednášet přijede také Roman Vaněk, zakladatel Pražského kulinářského institutu a autor mnoha odborných kuchařských knih, DVD a článků. Známý gastronom pohovoří na téma Jak „nepřilákat“ hosta,“ dodává Kerlesová.

Účast na akci je bezplatná, její harmonogram najdete na www.ipardubice.cz/seminare-a-workshopy/. Akce se bude konat v rámci projektu Pardubicko – v cestovním ruchu si musíme pomáhat – společně za jeho udržitelný rozvoj, který se spolufinancován Regionálním operačním programem NUTS II Severovýchod.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Mesto-pardubice.cz

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vsetín: Začíná stavba nového autobusového nádraží a komunikací v přednádraží

10:28 Vsetín: Začíná stavba nového autobusového nádraží a komunikací v přednádraží

V pátek 3. května se slavnostně otevře nové vlakové nádraží včetně budovy dopravního terminálu. Zatí…