Pelhřimov: Čerti se rojili online, ohlas předčil očekávání

08.12.2020 21:23

Ani letos, kdy je „všechno jinak“, nezůstali lidé ochuzeni o Čertí rojení, oblíbenou akci, při které děti v Pelhřimovském pekle předstupují před Lucifera a slibují polepšení. Vzhledem k vládním opatřením ale kreativní tým nadšenců z Kulturních zařízení města Pelhřimova zrealizoval tentokrát Čertí rojení v on-line formě na facebookovém profilu Pelhřimák.

Pelhřimov: Čerti se rojili online, ohlas předčil očekávání
Foto: Archiv
Popisek: Pelhřimov

Zájemců o pekelné internetové vstupy do domovů malých hříšníků bylo nakonec tolik, že nebylo v čertovských silách všechny uspokojit. Proto vznikl navíc ještě videopřenos ze zasedání čertovské rady, který názorně ukázal různě přísné formy řešení prohřešků malých provinilců.

Tento přenos se objevil v atraktivních vysílacích časech v celostátní televizi - na ČT a na CNN Prima News, a jen za sobotu 5. prosince zaznamenala sociálních sítích úctyhodný počet 41 000 zhlédnutí. Není tedy pochyb, že kromě výchovného efektu akce přinesla i výbornou propagaci Pelhřimova a jeho turistického cíle.

Do třetice natočil tým pelhřimovských pekelníků ještě krátké video pro děti z mateřských školek v Pelhřimově a okolí. Podle všeho mělo letošní Čertí rojení opravdu velký ohlas a rodiče mohou jistě s nadějí očekávat, že jejich děti budou napříště ještě hodnější než doposud.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České Budějovice: Primátorka pozdravila zlaté volejbalisty

16:31 České Budějovice: Primátorka pozdravila zlaté volejbalisty

V pořadí už jedenáctý extraligový titul získali volejbalisté Českých Budějovic, když ve čtvrtém finá…