Pelhřimov: Dětem v Myslotíně začaly prázdniny pohádkově

02.07.2020 9:52 | Zprávy

Neobyčejné zážitky nabídl dětem v Myslotíně Pohádkový les, který uspořádal místní Sbor dobrovolných hasičů. Na přípravách se podílela celá vesnice, a tak trasa stála opravdu za to. Na 14 stanovištích se účastníci setkávali s mnoha pohádkovými bytostmi v krásných kostýmech, které jim dávaly různé úkoly.

Pelhřimov: Dětem v Myslotíně začaly prázdniny pohádkově
Foto: Archiv
Popisek: Pelhřimov

Na vílím paloučku si děti s vílami zazpívaly a mohly si nechat namalovat obličej, o kousek dál je vodník povozil na loďce, mohly si pohladit kapra nebo lína a poznávat ryby na obrázcích. Dále se setkaly s Rákosníčkem a šašky, na dalším stanovišti čekali myslivec, Červená Karkulka a vlk. Nechybělo ani setkání s čerty, kde měly děti za úkol uklidit a správně roztřídit rozházené odpadky, a to byla teprve zhruba polovina trasy…

Všechny děti zvládly nakonec nelehké úkoly se ctí, a tak na ně v cíli čekala zasloužená odměna v podobě dobrého občerstvení, a poté „zlatý hřeb“ celé akce – pěnová party.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

porodnost

Paní Schillerová, nemyslíte, že alfou a omegou zvýšení porodnosti je kromě toho, co píšete hlavně zvýšení životní úrovně občanů ČR a zvýšení mezd? A jestli si to myslíte, máte i plán, jak toho docílit? A co jste proto udělali dosud - třeba za období, kdy jste byli ve vládě a třeba vy sama jste byla ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Písek: Radnicí zněl cinkot medailí, přinesli je ukázat písečtí „ZIPáci“

13:37 Písek: Radnicí zněl cinkot medailí, přinesli je ukázat písečtí „ZIPáci“

Tanečnice a tanečníci z Tanečního centra Z.I.P. se spolu s lektory přišli na radnici podělit o rados…