Pelhřimov: Dívka roku 2018 je z Pacova

11.02.2018 13:49

Další ročník Dívky roku v Pelhřimově má své vítězky. Titul Dívky roku 2018 a Miss Sympatie patří Kateřině Jaklové z Pacova, druhé místo získala Veronika Říhová z Humpolce, třetí byla Adéla Pejchová z Mikulovic a čtvrtá Lucie Linhartová z Obrataně.

Pelhřimov: Dívka roku 2018 je z Pacova
Foto: Archiv
Popisek: Pelhřimov

Zábavný soutěžní program pro dívky od 13 do 15 let, který uspořádal v úterý 6. února v kulturním domě Máj pod záštitou města Pelhřimov místní dům dětí a mládeže spolu s kulturními zařízeními města, Agenturou Dobrý den a SPŠ a SOU Pelhřimov, měl tentokrát jako téma „Ledové království“. V tomto duchu byl laděný hned úvod programu – soutěžící dívky přitančily ve sněhobílých šatech na pódium, kde nechyběl sněhulák Olaf a další postavy ze stejnojmenného filmu. Pozadu nezůstali ani moderátoři, kteří se ozdobili sobím parožím.

Pak už se soutěžící dívky snažily zaujmout porotu, v níž zasedli kromě dalších i místostarosta města Pelhřimova Josef Koch a ředitel KzmP Martin Ecler, a bouřlivě povzbuzující publikum při několika různých disciplínách. Tou první byl rozhovor s moderátorem, při dalších zněl zpěv, hra na trubku, přednes básně, tančilo se a k vidění byla dokonce „suchá příprava na krasobruslení“. Nechybělo soutěžní defilé dívek ve společenských šatech, ale také módní přehlídka SPŠ a SOU Pelhřimov. Líbil se i nesoutěžní program, při kterém předvedli taneční vystoupení Klárka Říšská a Jan Maška, zpívaly žákyně ZUŠ Kamenice nad Lipou a publikum i soutěžící přišla pozdravit loňská vítězka soutěže Petra Získalová. Letošní ročník soutěže, která má na Pelhřimovsku tradici už dobrých 23 let, se vydařil a jak bylo řečeno při závěrečném předávání cen, vítězkami byly vlastně všechny soutěžící, které dokázaly projevit odvahu a vystoupit před publikem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

22:28 Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

V souvislosti s šířením některých zavádějících a nepravdivých informací týkajících se Memoranda o po…