Pelhřimov: Už jste se svezli novými autobusy?

01.04.2022 15:47 | Tisková zpráva

Cestující pelhřimovské městské hromadné dopravy se od 29. března mohou svézt novými krátkými linkovými autobusy značky ISUZU NovoCiti Life. Osvědčené autobusy, které se svými rozměry hodí do městského provozu, stály necelých sedm milionů korun.

Pelhřimov: Už jste se svezli novými autobusy?
Foto: Archiv
Popisek: Pelhřimov

„Autobus ISUZU se nám v ulicích Pelhřimova osvědčil, a proto jsme se rozhodli koupit další dva nové autobusů stejné značky, které se vyznačují novým modrým designem. Celková investice činí necelých 7 milionů korun,“ sdělila Kateřina Kratochvílová, předsedkyně představenstva ICOM transport.

Nízkopodlažní ISUZU pojme až 60 cestujících. Zcela bezbariérový autobus je vybaven výklopnou plošinou pro kočárky či invalidní vozíky. Nechybí ani klimatizace, informační světelné panely nebo USB porty pro nabíjení drobných elektronických zařízení.

Díky délce, která činí osm metrů, se autobus vyznačuje dobrou manévrovatelností. I při zachování malých rozměrů se ISUZU chlubí podobnými jízdními vlastnostmi jako běžné linkové autobusy a skvěle se hodí do městského provozu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

bezpečnost EU

Z čeho jste nabyl dojmu, že EU zvládá řešit otázku bezpečnosti? Máte pocit, že si dokázala dobře poradit s migrační krizí, a že je připravena na tu další?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kladno: Brzy se otevřou kruhové objezdy u sportovního gymnázia i ve Velké Dobré

7:04 Kladno: Brzy se otevřou kruhové objezdy u sportovního gymnázia i ve Velké Dobré

Další část infrastruktury spojené s modernizací železniční trati je před dokončením. Okružní křižova…