Písek: Dar pro Městské středisko sociálních služeb

30.01.2023 6:27 | Tisková zpráva

Symbolický šek na 15 000 korun převzali ve středu 25. ledna v Galerii Dragoun ředitelka Městského střediska sociálních služeb Písek Jana Humpálová a starosta Michal Čapek.

Písek: Dar pro Městské středisko sociálních služeb
Foto: Archiv
Popisek: Město Písek

Šek převzali z rukou zakladatele galerie Josefa Kotalíka během zahájení nové výstavy Portréty. Jednalo se o výtěžek z prodejní výstavy děl píseckého řezbáře Vladimíra Müllera, která se v galerii konala loni.

Vladimír Müller byl klientem městského střediska a po jeho smrti se jeho dcera, paní Michaela Marková, rozhodla, že část děl svého tatínka prodá a výtěžek věnuje jako poděkování Městskému středisku sociálních služeb.

Starosta i ředitelka městského střediska za toto úžasné gesto poděkovali paní Markové i těm, kdo koupí díla přispěli na dobrou věc. Poděkování patří i Galerii Dragoun za uspořádání výstavy. Městské středisko všechny peníze použije na nákup pomůcek pro výtvarné a rukodělné aktivity.

Děkujeme! 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Cestu na zámek nově ozdobí nadživotní socha koně

7:17 Pardubice: Cestu na zámek nově ozdobí nadživotní socha koně

Od konce dubna budou Pardubáci a návštěvníci města na louce mezi Příhrádkem a zámeckými valy potkáva…