Písek: Dar pro Městské středisko sociálních služeb

30.01.2023 6:27 | Tisková zpráva

Symbolický šek na 15 000 korun převzali ve středu 25. ledna v Galerii Dragoun ředitelka Městského střediska sociálních služeb Písek Jana Humpálová a starosta Michal Čapek.

Písek: Dar pro Městské středisko sociálních služeb
Foto: Archiv
Popisek: Město Písek

Šek převzali z rukou zakladatele galerie Josefa Kotalíka během zahájení nové výstavy Portréty. Jednalo se o výtěžek z prodejní výstavy děl píseckého řezbáře Vladimíra Müllera, která se v galerii konala loni.

Vladimír Müller byl klientem městského střediska a po jeho smrti se jeho dcera, paní Michaela Marková, rozhodla, že část děl svého tatínka prodá a výtěžek věnuje jako poděkování Městskému středisku sociálních služeb.

Starosta i ředitelka městského střediska za toto úžasné gesto poděkovali paní Markové i těm, kdo koupí díla přispěli na dobrou věc. Poděkování patří i Galerii Dragoun za uspořádání výstavy. Městské středisko všechny peníze použije na nákup pomůcek pro výtvarné a rukodělné aktivity.

Děkujeme! 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Škola na Okružní se i nadále pyšní přívlastkem „volejbalová“

7:37 Zlín: Škola na Okružní se i nadále pyšní přívlastkem „volejbalová“

ZŠ Okružní na Jižních Svazích se stále pyšní přívlastkem Partnerská škola Českého volejbalového svaz…