Písek: V Rašínově ulici se letos bude rekonstruovat vodovod a kanalizace

23.04.2022 19:03 | Tisková zpráva

V Rašínově ulici se bude letos rekonstruovat vodovod a kanalizace. Stávající sítě v délce 340 metrů budou vyměněny nebo přeloženy, a to převážně v původních trasách.

Písek: V Rašínově ulici se letos bude rekonstruovat vodovod a kanalizace
Foto: mesto-pisek.cz
Popisek: Písek

S pracemi by se mohlo začít na přelomu června a července tohoto roku a jsou naplánovány na dva roky. Letos se bude rekonstruovat kromě vodovodu a kanalizace také komunikace a obnovy se dočká i zeleň. Práce by měly trvat zhruba sedm měsíců a stát budou podle předpokladů přibližně 31,4 milionu korun bez DPH. Příští rok zde bude E.ON pokládat do země kabely nízkého napětí, které jsou nyní vedené vzduchem. Výkopové práce budou probíhat na chodnících, které budou po jejich dokončení rekonstruovány, obnoveno bude také veřejné osvětlení v ulici.

Kanalizační řad v Rašínově ulici je v nevyhovujícím stavu a dochází zde k častým haváriím. Rekonstrukce se dotkne celé ulici – od křižovatky s Rokycanovou ulicí po ulici 17. listopadu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Cheb: Ve středu bude na zimáku a v jeho okolí probíhat cvičení

11:33 Cheb: Ve středu bude na zimáku a v jeho okolí probíhat cvičení

V okolí zimního stadionu budou rozmístěny hlídky, které budou řídit dopravu i pohyb osob