Plzeň 3: V červnu budou mít děti ve Škodalandu svůj překážkový běh

21.03.2018 15:16

Spolek Kukačky, z. s., připravuje ve spolupráci s Městským obvodem Plzeň 3 běžecký překážkový závod pro děti ŠKODALAND RACE JUNIOR. Poběží se po vyznačené trase v nerovnoměrném terénu, který prověří nejen jejich fyzickou zdatnost, ale také psychickou odolnost při překonávání překážet s různou obtížností.

Plzeň 3: V červnu budou mít děti ve Škodalandu svůj překážkový běh
Foto: umo3.plzen.eu
Popisek: Úřad městského obvodu Plzeň 3

„Akce s názvem ŠKODALAND RACE JUNIOR se bude konat v neděli 10. června 2018 v prostorách multifunkčního areálu Škodaland v Českém údolí u Borské přehrady a bude se skládat ze dvou částí – hlavní části, tedy samotného závodu a vedlejší části, což je doprovodný program ve formě soutěží, různých vystoupení a dalších zábavných nabídek“, informuje Michal Boháček, organizátor sportovní akce. „Stejnou trať absolvují i hendikepované děti, na které čekají stejná ocenění a odměny, jako na jejich zdravější kamarády“, dodal Michal Boháček.

Závod bude probíhat v jednotlivých kategoriích a to 4-5 let, 6 -7 let, 8 - 9 let, 10 - 11 let a 12 - 13 let. Registraci závodníka je třeba provést na webových stránkách závodu (ZDE), kde jsou k dispozici i Soutěžní podmínky. Samotný start závodu proběhne v areálu ŠKODALAND u Borské přehrady. Registrace na místě, pak musí být provedena nejdéle jednu hodinu před startem každé z kategorií. Při registraci se odevzdají vytisknuté, vyplněné a podepsané Soutěžní podmínky sportovní akce ŠKODALAND RACE – JUNIOR, a souhlas zákonného zástupce. Po odevzdání těchto dokumentů, získá účastník nejen startovní číslo, ale také tričko a čelenku. Informace o závodu mohou zájemci získat i na zřízeném facebookovém profilu – ŠKODALAND RACE JUNIOR, pro případné informace je možno napsat na emailovou adresu ZDE.

„Rádi jsme na našem obvodě podpořili tento druh sportovního vyžití pro děti a rodiče. Zvlášť, když si ho mohou vyzkoušet i děti hendikepované“, říká Radislav Neubauer, starosta MO Plzeň 3.

„Každá akce, která zvedne děti od počítačů, herních konzolí a mobilních telefonů a prověří jejich fyzickou a psychickou zdatnost při překonávání překážek, má smysl,“ dodal Radoslav Škarda, I. místostarosta centrálního obvodu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

22:09 Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

Dobrá zpráva pro peněženky téměř čtyř tisíc nájemníků městských bytů. Radnice jim vrátí rekordní pře…