Plzeň 3: Zabijačkové pochoutky mizely řezníkům pod rukama

21.02.2022 14:05 | Tisková zpráva

Jak se bourá maso, vyrábí jitrnice nebo klobásy? Tohle všechno a mnohem více mohli vidět návštěvníci zabijačky na Skvrňanech, kterou poprvé uspořádal městský obvod Plzeň 3.

Plzeň 3: Zabijačkové pochoutky mizely řezníkům pod rukama
Foto: umo3.plzen.eu
Popisek: Úřad městského obvodu Plzeň 3

Na zabijačku už před zahájením akce začaly proudit davy lidí a zájem nepolevil až do konce akce. Nabídka byla velmi široká, nechyběly tradiční zabijačkové pochoutky, horká polévka nebo špekáčky, ale také uzené ryby nebo speciálně ochucená masa. Mistr řezník v průběhu dne popisoval bourání vepřového masa nebo ukazoval, jak se vyrábí jitrničky a jelítka.

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Libor Vondráček byl položen dotaz

Kritizujete migrační kvóty, ale není to pozdě

Respektive s křížkem po funuse? A kdybyste byli ve vládě, zařídíte nějak naše vyvázání z migračního paktu? Jde to vůbec - jinak než když vystoupíme z EU?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Ledová tradice pokračuje. Bruslení pod širým nebem

7:46 Pardubice: Ledová tradice pokračuje. Bruslení pod širým nebem

Zima v Pardubicích bude i nadále patřit bruslím a atmosféře, kterou si oblíbily tisíce obyvatel. Měs…