Plzeň: Břeh Mže oživí i letos Náplavka k světu

19.03.2018 20:31

Kulturní festival Náplavka k světu letos opět nabídne zábavu na levém břehu řeky Mže na Roudné. Kromě tradičních hudebních vystoupení, tanečních večerů se organizátoři více zaměří na celkovou koncepci plzeňských říčních břehů v samém centru města Plzně. Akce se koná za podpory města Plzně.

Plzeň: Břeh Mže oživí i letos Náplavka k světu
Foto: plzen.eu
Popisek: Plzeňská radnice

Festival, který letos slavnostně zahájí v pátek 25. května Pecha Kucha Night na levém břehu Mže, potrvá až do 30. června. Kromě zpřístupnění břehu pomocí paletových schodů a jeho úpravy k relaxaci a rozjímání se návštěvníci můžou také těšit na drobné občerstvení u baru s příjemným posezením pod slunečníky a na tradiční půjčovnu lodiček.

Program letos přinese ucelené bloky, které nabídnou širokou škálu kulturních a volnočasových aktivit. Například středeční večery budou patřit především vysokoškolákům. Na náplavce budou organizátoři hostit stand-up comedy a DJ’s. Čtvrteční pozdní odpoledne a večer pak nabídne oblíbené tančírny pod širým nebem pod taktovkou plzeňských tanečních skupin. Páteční večery pak budou patřit regionálním kapelám. Během soboty se na náplavce bude naopak odpočívat, cvičit jóga, degustovat, ale také poslouchat menší hudební produkce. Zbytek týdne nabídne náplavka klid k rozličným sportovním aktivitám a relaxaci. Událost i letos podpoří projekt Tanec Praha nebo Žongléros.

Pro letošní rok je prioritou pro organizátory festivalu náplavka u Mže. V minulém ročníku akce upozornili organizátoři na nevyužité místo u řeky mezi Anglickým a Denisovým nábřežím.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

19:27 Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

S velkým zájmem návštěvníků se setkala ornitologická vycházka pod vedením Ondřeje Ryšky z Jihomoravs…