Plzeň: Gymnázium Františka Křižíka slaví třicetiny

06.06.2022 11:07 | Tisková zpráva

Primátor města Plzně Pavel Šindelář převzal záštitu nad hudebním festivalem Křižík Fest, jímž vyvrcholí oslavy 30. narozenin plzeňského Gymnázia Františka Křižíka.

Plzeň: Gymnázium Františka Křižíka slaví třicetiny
Foto: plzen.eu
Popisek: Plzeňská radnice

V sobotu 11. června se v areálu DEPO2015 koná hudební open air s názvem Křižík Fest, na němž na hlavní scéně vystoupí Barbora Poláková s kapelou, David Koller, Tata Bojs nebo Xindl X. Druhá scéna bude interaktivní s moderátorem Jirkou Pelnářem a produkcí DJů i s koncerty kapel Pestalozzi a Poitín a dalším programem. Dveře do areálu Křižík Festu se otevřou ve 13 hodin, hudební show začne v 15 hodin.

Vstupenky lze zakoupit na portálech ZDE, ZDE nebo ZDE. Z každé prodané vstupenky věnuje Gymnázium Františka Křižíka 20 korun Nadaci pro transplantaci kostní dřeně, která v tomto roce také slaví své třicátiny.

Gymnázium Františka Křižíka začalo s oslavami už loni na podzim, kdy ve Smetanových sadech uspořádalo venkovní výstavu, na níž připomnělo historii školy a ukázalo i její současnost. K výročí založení školy se konala během celého školního roku řada dalších akcí, například Den otevřených dveří, oslavy Dne učitelů nebo absolventský sraz a další.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: Posezení pro obyvatele domu s pečovatelskou službou se už staví

7:17 Aš: Posezení pro obyvatele domu s pečovatelskou službou se už staví

Komunitní zahrádka s piknikovým sezením je projekt, který se objevil v seznamu návrhů v rámci partic…