Plzeň: Inspirujte se příklady úspěšných

10.10.2017 10:01

Ve středu 11. října Přednáškový klub Západočeské univerzity v Plzni pořádá diskusní přednášku pro všechny Plzeňany, kteří se chtějí inspirovat nebo motivovat úspěšnými osobnostmi. Jejich host je Tomáš Čupr, který je podnikatelem, investorem a zakladatelem úspěšných projektů.

Plzeň: Inspirujte se příklady úspěšných
Foto: plzen.eu
Popisek: Plzeňská radnice

Tomáš Čupr se od roku 2007 věnoval online marketingu a projektům ve Velké Británii jako programátor. V roce 2010 pak využil své zkušenosti a založil slevový portál Slevomat.cz. Následovaly další projekty, v roce 2012 to byla internetová služba DámeJídlo.cz a v roce 2014 online supermarket Rohlik.cz.

Diskusní přednáška je zdarma a může se na ní přijít podívat kdokoliv. První část proběhne přednáškou hosta a v druhé části bude prostor k diskusi.

Petr Šrámek, student Západočeské univerzity v Plzni (ZČU) stojí za projektem Přednáškový klub, který si klade za cíl přinést mladým lidem z Plzně a okolí pozitivní příklady lidí úspěšných v byznysu, charitativních projektech, na poli politiky, medicíny, v mezinárodních projektech a mnoha dalších oblastech. Připravují se další diskusní přednášky v tomto školním roce a to s Karlem Janečkem, Robertem Zárubou, Zdeňkem Polreichem nebo Danem Bernardem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mladá Boleslav: Na telematický systém bude napojena i městská hromadná doprava

19:06 Mladá Boleslav: Na telematický systém bude napojena i městská hromadná doprava

Autobusy MHD v Mladé Boleslavi budou v blízké budoucnosti také napojeny na řídicí dopravní systémy. …