Plzeň: Město má novou kolekci suvenýrů a dárků s motivem zlatých kašen

24.05.2022 16:43 | Tisková zpráva

Nabídka dárků a suvenýrů z Plzně se rozšířila o novou autorskou černo-zlatou kolekci Kašny ze zlata, která prezentuje jeden z nejvýraznějších novodobých prvků centra města – trojici zlatých kašen od architekta Ondřeje Císlera.

Plzeň: Město má novou kolekci suvenýrů a dárků s motivem zlatých kašen
Foto: plzen.eu
Popisek: Plzeňská radnice

Minimalistická kolekce je k zakoupení v Turistickém informačním centru města Plzně a na e-shopu Visit Plzeň, který provozuje městská příspěvková organizace Plzeň-TURISMUS.

Kolekce Kašny ze zlata v tuto chvíli čítá deset položek, dámská a pánská trika, trikošaty, ledvinku, klobouček, kabelu, ponožky, deštník, hrnky s podšálkem ve dvou velikostech a také balicí papír. Zanedlouho výčet rozšíří ještě pánské, dámské trenýrky nebo stylové šátky.

„Doposud jsme pro infocentrum navrhli jednu autorskou kolekci, a to kolekci S duší Plzně, která byla určena zejména pro milovníky plzeňského piva,“ prozradila Zuzana Koubíková, ředitelka organizace Plzeň-TURISMUS, která provozuje plzeňská infocentra.

Anketa

Vadí vám, že Babiš místo jednání sněmovny objížděl Moravu s obytňákem?

hlasovalo: 16229 lidí

„V našich infocentrech návštěvníci najdou celou řadu rozmanitých suvenýrů od textilu přes keramiku, porcelán, knihy nebo drobnosti na památku v podobě náramků nebo magnetek. Designová kolekce s ambicí zaujmout i mladší generaci a náročnější zákazníky nám v portfoliu chyběla. Zlaté kašny vzbuzují u místních vášně, návštěvníky a turisty hodně baví a na potisku vypadají moc dobře. Kolekci máme v plánu ještě rozšiřovat a zatím na ni máme kladné ohlasy,“ uvedla Zuzana Koubíková.

Zboží je v prodeji v obou informačních centrech (náměstí Republiky 41 a Paluba Hamburk u hlavního vlakového nádraží). Je také možné si ho přes e-shop ZDE rezervovat k osobnímu odběru v infocentru na náměstí, kde lze platit hotově nebo bankovní kartou, případně nechat zboží zaslat přes Zásilkovnu. V případě dotazů týkajících se objednávky nebo dostupnosti zboží je k dispozici e-mail eshop@visitplzen.eu nebo telefonní číslo 378 035 330.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Cestu na zámek nově ozdobí nadživotní socha koně

7:17 Pardubice: Cestu na zámek nově ozdobí nadživotní socha koně

Od konce dubna budou Pardubáci a návštěvníci města na louce mezi Příhrádkem a zámeckými valy potkáva…