Plzeň: Město pořádá zájezd na vánoční trhy do Regensburgu

30.11.2014 20:16

Vychutnat si nezaměnitelnou atmosféru vánočních trhů v Regensburgu, často označovaných jako jedny z nejhezčích v německy mluvící části světa, budou moci i letos účastníci poznávacích zájezdů do bavorské metropole, které připravuje město Plzeň na druhou a třetí adventní sobotu, tedy 6. a 13. prosince.

Plzeň: Město pořádá zájezd na vánoční trhy do Regensburgu
Foto: plzen.eu
Popisek: Plzeňská radnice

„Vyjíždět se bude z parkoviště Na Rychtářce v 7.45 hodin ráno, příjezd do Regensburgu je odhadován na desátou. Pro zájemce je připravena prohlídka historické části města s průvodcem. Návrat zpět do Plzně je plánovaný na večerní půl sedmou,“ sděluje Irena Benešová z Turistického informačního centra města Plzně, které zájezd organizuje.

Jízdenky s místenkami do autobusu je třeba si předem zajistit. Jejich prodej bude zahájen v Meeting pointu společnosti Plzeň 2015 na náměstí Republiky (montovaná stavba u kašny Velbloud) ve čtvrtek 27. listopadu od  17 hodin. Cena činí 150 korun pro dospělé a 50 korun pro děti. V každém termínu budou vypraveny dva autobusy. Jeden kupující si může zakoupit maximálně dvě jízdenky pro dospělé nebo dvě jízdenky pro dospělé a dvě jízdenky pro děti. Předchozí rezervace jízdenek není možná.

Další informace poskytne Turistické informační centrum města Plzně na čísle telefonu 378 035 330.

Podobnou příležitost budou mít také zájemci z Regensburgu, kteří si ve stejném termínu budou moci prohlédnout adventní Plzeň.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: plzen.eu

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolín: Cenu města za rok 2023 obdržela Eva Svobodová a Hasičský záchranný sbor

16:31 Kolín: Cenu města za rok 2023 obdržela Eva Svobodová a Hasičský záchranný sbor

Toto ocenění uděluje kolínská radnice od roku 2012.