Plzeň: Náplavka ožije filmovými večery

28.07.2020 18:35

V loňském roce zrekonstruovaná náplavka u řeky Radbuzy nabídne divákům od 1. srpna do 12. září filmové večery. Projekce budou prezentovat divácky oblíbené české a zahraniční snímky, cílené nejen na filmové fanoušky, ale i širokou veřejnost. Promítat se bude až na jednu výjimku každou sobotu, a to zdarma a za každého počasí, vždy od 21 hodin.

Plzeň: Náplavka ožije filmovými večery
Foto: plzen.eu
Popisek: Plzeňská radnice

„Již první projekce se dá nazvat kultovní. Nabídneme obnovenou premiéru snímku Samotáři po 20 letech. Do filmového seznamu jsme dále zařadili snímky Rocketman, Poslední aristokratka, La La Land, Joker, Tajemná řeka a Po strništi bos. Pouze v sobotu 8. srpna se na místě odehraje Pilsen Busking Fest, proto se v tomto případě projekce posune až na neděli 9. srpna,” uvedla organizátorka akce Radka Šámalová.

I když se začne promítat až od 21 hodin, budou si moci návštěvníci již od 19 hodin na místě zakoupit speciální gin&tonic drinky míchané s bio sirupy Herbert, výběrovou kávu a drobné občerstvení.

Podrobnosti o tomto i o dalších projektech, které mají oživit kulturu v Plzni po koronavirové krizi, jsou ZDE a na Facebooku Finále Plzeň.

Program filmových večerů:
1. srpna Samotáři - obnovená premiéra po 20 letech
9. srpna Rocketman
15. srpna Poslední aristokratka
22. srpna La La Land 2
9. srpna Joker
5. září Tajemná řeka
12. září Po strništi bos

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyškov: Živočichy bude u Lulečského potoka přitahovat další mokřad

16:14 Vyškov: Živočichy bude u Lulečského potoka přitahovat další mokřad

Koncem předloňského léta mohli Vyškované mezi dálničním přivaděčem a rybníkem Kačencem obdivovat mno…