Plzeň: Nejvíce nominací v anketě Žebřík získali Tomáš Klus a Mydy Rabycad

04.02.2020 19:44

Hudební fanoušci během lednového hlasování v anketě Žebřík rozhodli o favoritech. Stal se jím Tomáš Klus, který je nominován ve třech kategoriích, a tři želízka v ohni mají také Mydy Rabycad společně s jejich nominovanou zpěvačkou Žofií Dařbujánovou. Záštitu nad akcí převzal primátor Plzně Martin Baxa. Slavnostní vyhlášení Hudebních cen Žebřík proběhne 13. března 2020. Po dvou nominacích mají Dymytry, Mirai, Mňága a Žďorp, Monkey Business, Vojtěch Dyk a Vypsaná fixa. V anketě bodovali rovněž Prago Union, Marpo, Gaia Mesiah, Voxel, Anna Julie Slováčková, Guidi, Honza Křížek, Marek Ztracený, Vladimír Mišík, Aneta Langerová, Anna K., Barbora Poláková a Ewa Farna.

Plzeň: Nejvíce nominací v anketě Žebřík získali Tomáš Klus a Mydy Rabycad
Foto: Libor Sváček, archiv MCU.cz
Popisek: Plzeň

Mezi kandidáty na největší objev uplynulého roku figurují Berenika Kohoutová, Michal Horák, Nelly a skupiny Jamaron a Walkmanz. Akcí roku bude jedna z těchto událostí – Colours  of Ostrava,  Evolucie tour, Klusymfonie, Hrady CZ nebo Létofest.

Během celého měsíce února mohou fanoušci rozhodnout v anketě o pořadí na prvních třech místech v každé kategorii, tedy o držitelích cen. Hlasování probíhá na webu ZDE.

Slavnostní vyhlášení Hudební cen Žebřík proběhne 13. března 2020 od 19 hodin v areálu DEPO2015 v Plzni za účasti všech nominovaných, z nichž tři nejlepší v každé kategorii obdrží originální sošky z dílny mezinárodně renomovaného sochaře Václava Česáka. Moderace finálového večera se ujme dvojice Marek Taclík a Iva Pazderková.

Na slavnostním galavečeru vystoupí Monkey Business, Mňága a Žďorp, John Wolfhooker, Michal Prokop s Framus Five, Marpo & TroubleGang a další. Chybět nebude ani DJ stage a after party s hvězdami Žebříku, která potrvá až do ranních hodin.

Organizátorem hudebních cen je magazín iREPORT, spoluorganizátory jsou město Plzeň a Plzeňský kraj. Partnery jsou také Plzeňské městské dopravní podniky, Vodárna Plzeň či Plzeňská teplárenská.

Předprodej vstupenek za 490 korun a VIP passů v ceně 990 korun probíhá přes web ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

věk dožití ve zdraví

Sama zde píšete toto: ,, V roce 2017 byl obvyklý věk dožití ve zdraví u mužů 61 let a u žen 62 let.“ Jak ale tedy vysvětlíte, že vy prosazujete odchod do důchodu déle, a to třeba i o 5 a více let?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Obnova veřejného osvětlení přinese výraznou úsporu

20:27 Litoměřice: Obnova veřejného osvětlení přinese výraznou úsporu

Úsporu elektrické energie až o 90 % přinese městu Litoměřice projekt „Obnova soustavy veřejného osvě…