Plzeň: Ohňostroje rozzáří nebe nad Škodalandem

19.09.2018 15:20

Projekt Plzeňské ohýnky je tradiční přehlídkou profesionálních ohňostrojů, která se koná v multifunkčním areálu plzeňského Škodalandu na Borské přehradě.

Plzeň: Ohňostroje rozzáří nebe nad Škodalandem
Foto: plzen.eu
Popisek: Plzeňská radnice

V pořadí již XIII. ročník festivalu, jenž se uskuteční 22. září 2018, přinese přehlídku ohňostrojných profesionálů z České republiky, Slovenska, Polska a Německa. Akci podporuje město Plzeň, Úřad městského obvodu Plzeň 3, Plzeňský kraj a další soukromé i neziskové subjekty.

Součástí akce je bohatý doprovodný program. Na návštěvníky čekají koncerty skupiny AC/DC revival z Německa, rockové kapely Sifon a populární revivalové skupiny VÍLA AnÁLKA. Vystoupení inspirované Kelty, Vikingy a dobou gotiky včetně ohnivé show předvede skupina historického šermu PANTALEON Tlučná. Období první republiky návštěvníkům přiblíží Klub 4. obrněné divize Plzeň a plzeňští Pětatřicátníci. Letošní novinkou je prezentace ZOO Plzeň.

Akci zakončí vyhodnocení nejlepších ohňostrojných přehlídek a udělení cen ve třech sekcích: cena odborné poroty o pohár hejtmana Plzeňského kraje, cena diváků o pohár starosty městské části Plzeň 3 a cena udělovaná pořadatelem za nejlépe synchronizovanou hudbu.

Podrobný program naleznete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

20:27 Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

Přísné podmínky dotačního programu pozastavují v tuto chvíli projekt výstavby parkovacího domu v uli…