Plzeň: Rekonstrukce Pattonova mostu omezí o víkendu dopravu

03.10.2018 21:23

K postupnému dokončení se blíží rekonstrukce mostu generála Pattona v Plzni, v souvislosti s tím čeká o víkendu 6. a 7. října řidiče jedno z posledních větších dopravních omezení.

Plzeň: Rekonstrukce Pattonova mostu omezí o víkendu dopravu
Foto: plzen.eu
Popisek: Plzeňská radnice

Na mostě ve směru z centra na Lochotín bude v sobotu v době od 7 do 20 hodin odfrézován stávající provizorní živičný povrch, průjezd po mostě bude zachován v průběhu prací vždy jedním jízdním pruhem.

V neděli v době od 7 do 20 hodin stavební firma položí finální živičný povrch v celé šířce vozovky, proto musí být úplně uzavřen most pro veškerou automobilovou dopravu. Značená objízdná trasa povede přes ulice Tyršova, U Prazdroje, Jateční, U Velkého rybníka, Studentská, Karlovarská.

Doprava v opačném směru, tedy z Lochotína do centra bude po oba dny fungovat ve stávajícím režimu dvou zúžených jízdních pruhů.

Zhotovitel se bude v maximální možné míře snažit zkrátit dobu uzavírky.

Ředitelství silnic a dálnic České republiky i město Plzeň, které jsou investorem akce, se omlouvají veřejnosti za veškerá omezení související s realizací této důležité investiční akce a žádají řidiče o trpělivost a ohleduplnost při případných dopravních komplikacích.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Cestu na zámek nově ozdobí nadživotní socha koně

7:17 Pardubice: Cestu na zámek nově ozdobí nadživotní socha koně

Od konce dubna budou Pardubáci a návštěvníci města na louce mezi Příhrádkem a zámeckými valy potkáva…