Plzeň: V centrálním městském obvodu probíhá letos již čtvrtá seč

14.08.2017 8:31

V souvislosti s péčí o životní prostředí probíhají v plzeňském centrálním obvodu seče travnatých ploch. Vzhledem k nynějším dešťům a teplému počasí se tráva po předchozím suchu vzpamatovala a začíná opět růst.

Plzeň: V centrálním městském obvodu probíhá letos již čtvrtá seč
Foto: plzen.eu
Popisek: Plzeňská radnice

Jelikož obvodu záleží na tom, aby na jeho území nebyla tráva přerostlá, a vzhledem k blížícímu se začátku nového školního roku, přistupuje již ke čtvrté seči travnatých ploch.

„Myslím, že se nám povedlo trefit termín třetí seče v počátku měsíce července a to i vzhledem k deštivému počasí. Během měsíce srpna už neočekáváme velké výkyvy počasí a před zahájením nového školního roku v základních i mateřských školách chceme mít zvláště v okolí těchto objektů vše v pořádku. Věřím, že naši občané projeví s hlukem provázející práce shovívavost,“ říká David Procházka, místostarosta MO Plzeň 3.

Čtvrtá seč probíhá v období od 9. srpna na pěti úsecích, do kterých má obvod na svém území rozdělené travnaté plochy. Končit bude 30. srpna.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Náchod: Lampionový průvod s ohňostrojem

7:37 Náchod: Lampionový průvod s ohňostrojem

V rámci letošních oslav 770 let od první písemné zmínky o našem městě jsou pořádány akce v duchu OSL…