Plzeň dá půl milionu korun zdravotnické záchranné službě

20.03.2018 11:33

Město Plzeň přispěje půl milionem korun Zdravotnické záchranné službě Plzeňského kraje na nákup vozidla rychlé lékařské pomoci v setkávacím systému.

Plzeň dá půl milionu korun zdravotnické záchranné službě
Foto: plzen.eu
Popisek: Plzeňská radnice

„Poskytnutý příspěvek umožní záchranářům, aby si pořídili speciální vozidlo kategorie SUV s pohonem všech kol a tažným zařízením s možností připojení přívěsu vybaveného materiálem pro řešení mimořádných událostí s hromadným postižením osob. Tím se zvýší jejich připravenost k zásahu při mimořádných událostech, jako jsou například velké dopravní nehody, chemické havárie, povodně a další události. Prioritním zásahovým územím takového vozidla bude město Plzeň,“ uvedl primátor Martin Zrzavecký. V době, kdy nebudou řešeny mimořádné události velkého rozsahu, bude vozidlo používáno na území Plzně jako vozidlo pro dopravu lékaře na místo události menšího rozsahu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

22:09 Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

Dobrá zpráva pro peněženky téměř čtyř tisíc nájemníků městských bytů. Radnice jim vrátí rekordní pře…