Plzeň se umístila na druhé příčce v soutěži tiskovin Zlatý středník

13.05.2012 16:57

Turistická publikace „Užij si Plzeň“, kterou v loňském roce vydal Odbor prezentace a marketingu Magistrátu města Plzně, sklízí úspěch. V prestižní celostátní soutěži Zlatý středník získala druhé místo v kategorii „Nejlepší časopis státní, veřejné a neziskové sféry“. Ve čtvrtek 10. května převzala na slavnostním vyhlášení soutěže v pražském divadle Vzlet ocenění náměstkyně primátora Eva Herinková.

Plzeň se umístila na druhé příčce v soutěži tiskovin Zlatý středník
Foto: plzen.eu
Popisek: Plzeňská radnice

„Publikace vznikla původně jako časopis, který je distribuován hotelovým hostům. Slouží jako průvodce srdcem města, navíc obsahuje zajímavé informace vztahující se k období, ve kterém turista Plzeň navštíví. Původně hotelový časopis se stal oblíbenou turistickou brožurou, kterou zdarma nabízíme také návštěvníkům v informačním centru města,“ vysvětluje Zuzana Smotlachová, vedoucí odboru prezentace a marketingu.

„Dosud jsme vydali dvě mutace: první pro období léto-podzim 2011, novější z nich na období zima-jaro. Publikace obsahuje velké množství fotografií a je dvojjazyčná. Všechny informace předkládáme v českém i anglickém jazyce,“ doplňuje Kristina Štěpánová, autorka obou oceněných čísel.

„Moc mě těší, že právě město Plzeň obstálo v tak široké konkurenci na celostátní úrovni. Včerejší ocenění je důkazem kvality naší publikace. Je velice podařená nejen vizuálně, ale také obsahově. Návštěvník v ní nalezne klasické turistické informace, ale rovněž mnoho zajímavostí a postřehů vztahujících se k městu Plzni a životu v něm,“ těší se z úspěchu tiskoviny Eva Herinková, náměstkyně primátora pro cestovní ruch.

Zlatý středník je jediná profesní soutěž, která v České republice hodnotí firemní média. Od roku 2002 oceňuje periodika určená k reprezentaci společnosti, její značky nebo služeb vůči zákazníkům, obchodním partnerům a zaměstnancům.

Magazíny procházejí tříkolovým hodnocením. V prvním kole odborní garanti jednotlivých kategorií posoudí přihlášené tituly a určí, které postoupí k dalšímu hodnocení. V druhém kole vytváří odborná porota užší výběr. Poslední kolo se pak věnuje detailnímu hodnocení, z něhož vzejdou vítězové jednotlivých kategorií.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: plzen.eu

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

22:09 Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

Práce na rekonstrukci autobusového stanoviště pod Společenským domem se blíží k svému završení, auto…