Plzeň se umístila na druhé příčce v soutěži tiskovin Zlatý středník

13.05.2012 16:57

Turistická publikace „Užij si Plzeň“, kterou v loňském roce vydal Odbor prezentace a marketingu Magistrátu města Plzně, sklízí úspěch. V prestižní celostátní soutěži Zlatý středník získala druhé místo v kategorii „Nejlepší časopis státní, veřejné a neziskové sféry“. Ve čtvrtek 10. května převzala na slavnostním vyhlášení soutěže v pražském divadle Vzlet ocenění náměstkyně primátora Eva Herinková.

Plzeň se umístila na druhé příčce v soutěži tiskovin Zlatý středník
Foto: plzen.eu
Popisek: Plzeňská radnice

„Publikace vznikla původně jako časopis, který je distribuován hotelovým hostům. Slouží jako průvodce srdcem města, navíc obsahuje zajímavé informace vztahující se k období, ve kterém turista Plzeň navštíví. Původně hotelový časopis se stal oblíbenou turistickou brožurou, kterou zdarma nabízíme také návštěvníkům v informačním centru města,“ vysvětluje Zuzana Smotlachová, vedoucí odboru prezentace a marketingu.

„Dosud jsme vydali dvě mutace: první pro období léto-podzim 2011, novější z nich na období zima-jaro. Publikace obsahuje velké množství fotografií a je dvojjazyčná. Všechny informace předkládáme v českém i anglickém jazyce,“ doplňuje Kristina Štěpánová, autorka obou oceněných čísel.

„Moc mě těší, že právě město Plzeň obstálo v tak široké konkurenci na celostátní úrovni. Včerejší ocenění je důkazem kvality naší publikace. Je velice podařená nejen vizuálně, ale také obsahově. Návštěvník v ní nalezne klasické turistické informace, ale rovněž mnoho zajímavostí a postřehů vztahujících se k městu Plzni a životu v něm,“ těší se z úspěchu tiskoviny Eva Herinková, náměstkyně primátora pro cestovní ruch.

Zlatý středník je jediná profesní soutěž, která v České republice hodnotí firemní média. Od roku 2002 oceňuje periodika určená k reprezentaci společnosti, její značky nebo služeb vůči zákazníkům, obchodním partnerům a zaměstnancům.

Magazíny procházejí tříkolovým hodnocením. V prvním kole odborní garanti jednotlivých kategorií posoudí přihlášené tituly a určí, které postoupí k dalšímu hodnocení. V druhém kole vytváří odborná porota užší výběr. Poslední kolo se pak věnuje detailnímu hodnocení, z něhož vzejdou vítězové jednotlivých kategorií.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: plzen.eu

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Škola na Okružní se i nadále pyšní přívlastkem „volejbalová“

7:37 Zlín: Škola na Okružní se i nadále pyšní přívlastkem „volejbalová“

ZŠ Okružní na Jižních Svazích se stále pyšní přívlastkem Partnerská škola Českého volejbalového svaz…