Plzeň uzavírá venkovní sportoviště

28.02.2021 14:33

S ohledem na současný stav pandemie koronaviru a ve snaze zabránit rizikovým kontaktům a dalšímu šíření tohoto viru se vedení města Plzně ve shodě s jednotlivými starosty městských obvodů rozhodlo opětovně uzavřít veřejnosti hojně navštěvované venkovní sportovní areály, a to od pátku 26. února úderem 18. hodiny.

Plzeň uzavírá venkovní sportoviště
Foto: Libor Sváček, archiv MCU.cz
Popisek: Plzeň

Jedná se o relaxačně odpočinkový areál Božkovský ostrov v Poříční ulici, dále sportovní komplex Škoda sport park v Malostranské ulici a multifunkční sportovní areál Škodaland v Českém údolí.

Všechny uvedené areály budou veřejnosti uzavřeny do odvolání.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Dvě pracovnice ze zlínských základních škol získaly ocenění

22:28 Zlín: Dvě pracovnice ze zlínských základních škol získaly ocenění

Jako každý rok ocenil Zlínský kraj pracovníky ve školství. Mezi patnácti oceněnými z celého kraje by…