Plzeň zmodernizuje světelnou signalizaci

01.04.2012 6:41

Správa veřejného statku města Plzně chce postupně vyměnit klasická žárovková návěstidla světelné signalizace za návěstidla s technologií LED.

Plzeň zmodernizuje světelnou signalizaci
Foto: plzen.eu
Popisek: Plzeňská radnice

Ekonomická návratnost vychází vzhledem v současné době již natolik rozšířené a prověřené technologie velice pozitivně. Pouze při výměně návěstidlových komor vychází návratnost na 3 - 5 let, při výměně celých návěstidel pak na 4 – 6 let.

Návěstidla se začnou měnit postupně v křižovatkách U Prazdroje – Šumavská, sady Pětatřicátníků – Solní, sady Pětatřicátníků – Prešovská, Americká – Sirková, Tyršova ul. – Rychtářka, Folmavská – U letiště, Rokycanská – Jateční, Slovanská – Modřínová, Klatovská – Sukova. Cena výměny vnitřních částí je odhadována v rozmezí od 140 do 270 tisíc korun. Skutečná cena bude záviset na přesném počtu a typu návěstidel a také na nabídkové ceně dodavatele ve výběrovém řízení. Správa veřejného statku vyčlenila pro letošní rok částku ve výši jednoho milionu korun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: plzen.eu

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prostějov: Záchranná akce byla úspěšná

10:23 Prostějov: Záchranná akce byla úspěšná

V pátek 19. dubna proběhlo v katastrálním území obce Čechy pod Kosířem taktické cvičení složek integ…