Plzeňský projekt #spoluproplzen je v druhé půlce, lidé mohou vhazovat karty

30.09.2020 14:51

Projekt #spoluproplzen, který vznikl ve spolupráci s iniciativou Musíme si pomáhat v Plzni a městem Plzeň, vstupuje do druhé poloviny. Už jen do 27. října 2020 mají možnost ti, kteří se do projektu zapojili nebo se chystají zapojit, podpořit plzeňské restaurace, kavárny, bistra, ale i kulturní a turistické instituce.

Plzeňský projekt #spoluproplzen je v druhé půlce, lidé mohou vhazovat karty
Foto: plzen.eu
Popisek: Plzeňská radnice

Zájem stát se součástí soutěžního projektu byl ze strany převážně plzeňských podniků a kulturních institucí velký. Nabídku tvoří přes 120 subjektů odrážejících různorodé možnosti získat za útratu vyšší než 100 korun razítko v podobě černého srdíčka, od dobré kávy, čaje přes gastronomický zážitek, drobný dárek či květinu, až po aktuální kulturní prožitek.

„Dnes, tedy ve středu 30. září, jsme v jihovýchodním rohu náměstí Republiky v blízkosti zastávky autobusu instalovali schránku, do níž soutěžící musí vhodit hrací kartu zaplněnou deseti razítky. Schránka je na viditelném místě se zřetelným označením projektu včetně typického symbolu, černého srdce. Hrací kartu musí účastník soutěže vhodit bez útržku s jedinečným číslem, kterým se bude prokazovat v případě výhry při vyzvednutí ceny,“ přiblížil primátor Martin Baxa.

Slosování hracích karet se uskuteční 28. října 2020 v 19 hodin a on-line ho zprostředkuje facebookový profil Plzen.eu. „Losovat se bude kromě hlavní ceny, elektrokoloběžky, o 28 + 10 dalších hodnotných cen, například roční rodinnou permanentku do plzeňské zoo a Techmania Science Center, voucher na představení Divadla J. K. Tyla, permanentku na fotbal, dárkový poukaz portálu Plzeňská vstupenka, plavenku do bazénu, abonmá Plzeňské filharmonie, poukázky na kulturní akce v Měšťanské besedě, na prohlídky a nákup v Plzeňském Prazdroji i poukázky do zapojených restauračních zařízení v hodnotě 500 korun,“ uvedla Jana Komišová z odboru prezentace a marketingu plzeňského magistrátu.

Výherci budou zveřejněni na webových stránkách města www.plzen.eu, na webu www.musimesipomahatvplzni.cz a také v inzerátech Plzeňského deníku a Mladé fronty dnes. Smyslem soutěžního projektu #spoluproplzen je podpořit plzeňské subjekty, do jejichž činnosti zásadně zasáhla jarní opatření při pandemii virové choroby covid-19, kdy až desetina podniků z celé republiky zůstala po karanténě uzavřena. Další rozměr v podobě apelu na intenzivnější podporu přineslo září a s ním aktuální informace o stavu epidemie koronaviru a nezbytná vládní opatření.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Den Země - v hlavní roli žabák i aprílové počasí

16:14 Jihlava: Den Země - v hlavní roli žabák i aprílové počasí

Jihlava oslavila Den Země. I přes nepříliš hezké počasí přišly na Masarykovo náměstí stovky návštěvn…