Podruhé máte šanci změnit Most

05.03.2021 16:43

"V poslední době je velmi populární slovní spojení Společně to zvládneme. Můžeme si o něm ve spojení s epidemiologickou situací myslet každý své. Ovšem v souvislosti s druhým ročníkem participativního rozpočtu s názvem Hejbni Mostem tato otřepaná fráze platí stoprocentně," říká náměstek primátora města Mostu Marek Hrvol.

Podruhé máte šanci změnit Most
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Most

"V loňském roce se při premiéře tohoto projektu ukázalo, že vy všichni, kterým není lhostejné, jak budeme v Mostě žít, máte skvělé nápady a společně s finanční podporou města mohou být také snadno zrealizovány. Až do konce dubna se nyní můžete opět zapojit do rozhýbání našeho města a já bych byl velmi potěšen, kdyby zájem o tuto možnost ještě předčil loňský rok a některý z nápadů pomohl zkvalitnit společné soužití lidí v našem městě.

Několikrát se ukázalo, že i přes všechny mouchy, které však trápí většinu měst v naší republice, máme v Mostě co nabídnout a pokud k tomuto faktu připočítáme možnost rozhodovat o dalším vývoji vás občany, nabízí se zde otázka, proč toho nevyužít?

Nejúspěšnější návrhy, které vyberete také vy prostřednictvím hlasování, zrealizujeme ze svého rozpočtu, ve kterém jsou prostředky alokovány, a já se moc těším na to, kam poputují a jaké návrhy projektů nám zašlete. Je skvělé, že můžeme tuto možnost nabídnout a že vás všechny můžeme vzít do hry.

Hejbněte Mostem přátelé, má to smysl!"

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

22:09 Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

Práce na rekonstrukci autobusového stanoviště pod Společenským domem se blíží k svému završení, auto…