Prachatice naplňují krajský plán rovných příležitostí

17.12.2020 16:01

Jaroslava Pupíková, tajemnice pracovní skupiny pro záležitosti osob se zdravotním postižením a zároveň krajská koordinátorka NRZP ČR pro Jihočeský kraj řídila online setkání 10. 12. 2020.

Prachatice naplňují krajský plán rovných příležitostí
Foto: old.onlinemodule.eu
Popisek: Prachatice

Pozvání přijala náměstkyně hejtmana Lucie Kozlová, která má k problematice osob se zdravotním postižením hodně blízko profesně a nyní i na krajském úřadu, kdy pod její gesci patří právě problematika sociální, komunitního plánování, národnostní menšiny, zaměstnanost a mnohá další jako je např., přeshraniční spolupráce, řízení zřizovaných organizací v resortu …

Program následoval přípravou tvorby Krajského plánu vyrovnání příležitostí pro osoby se zdravotním postižením, hledáním míst k osazování eurozámků v rámci kraje, nastavení procesu vyhodnocení plnění KPVP za rok 2020.

V různém Adam Pošta z Prachatice informoval o aktivitách k Mezinárodnímu dni zdravotně postižených ať již to byl koncert zpěváka Bohuše Matuše, přednášky na školách o sociálních službách a komunikaci k osobám se zdravotním postižením, či výstava Počítáme s vámi fotografií příběhů osob se zdravotním postižením, či obdarovávání osamocených osob se zdravotním postižením z charitativní prachatické sbírky (radiopřehrávače a CD mluvené slovo+ hudba) a v neposlední řadě byla doplněna informace o premiéře dokumentu Počítáme s vámi s Janem Potměšilem 14. 12. 2020.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

22:09 Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

Dobrá zpráva pro peněženky téměř čtyř tisíc nájemníků městských bytů. Radnice jim vrátí rekordní pře…