Praha 12: Bylo dost hlasů pro výsadbu třešňové aleje ?

04.08.2015 13:20

Podpořte získání grantu na výsadbu 44 stromů v Cholupicích. Hlasování probíhá od 16.7. – 3.8. 2015. Projekt „Výsadba třešňové aleje v Praze 12“ si v hlasování i díky vám vede zatím moc dobře a je velká šance, abychom na něj získali dotaci. Hlasování stále pokračuje až do 3.8.2015. K dnešnímu dni, tj. 3. srpna ráno, dalo svůj hlas projektu celkem 985 lidí a vedeme.

Praha 12: Bylo dost hlasů pro výsadbu třešňové aleje ?
Foto: Praha 12
Popisek: Parha 12 alej

Městská část Praha 12 podala žádost o dotaci na výsadbu třešňové aleje do grantové výzvy Výsadba stromů, kterou vyhlásila Nadace Partnerství . Projekt úspěšně prošel prvním kolem výběru a spolu s dalšími 12 projekty postoupil do internetového hlasování „Stromy místo letáků“, které bylo otevřené veřejnosti a každý zde mohl odevzdat svůj hlas projektu, který chce podpořit. Dotaci na výsadbu získají projekty s nejvyšším počtem hlasů. Hlasování skončilo 3.8. 2015. 

O projektu:

Celkem 44 třešňových stromů bude vysazeno v místě zanikajícího stromořadí podél cesty z Cholupic k přírodnímu parku Modřanská rokle. Samotnou obnovu aleje již zahájili místní obyvatelé, dosadili do ní semenáče ořešáku královského. Výsadbou dalších stromů, tedy jednotlivými odrůdami třešní vybíranými tak, aby dozrávaly postupně a čerstvé plody byly návštěvníkům aleje k dispozici po co nejdelší dobu, bude zachována původní podoba krajiny. A v naší městské části se zároveň rozšíří i počet míst pro vycházky.  

Při realizaci výsadby stromů a následné péči bude městská část spolupracovat se ZŠ a MŠ Na Beránku a Sdružením hasičů Čech, Moravy a Slezska SDH v Cholupicích.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…