Praha 13: Mobilní Kinobus na Slunečním náměstí již poosmé

05.08.2015 6:32

Dopravní podnik hlavního města Prahy odstartoval v na pražském Petříně další, celkově již osmý ročník tradičního letního filmového turné prostřednictvím mobilního kina s názvem Kinobus.

Praha 13: Mobilní Kinobus na Slunečním náměstí již poosmé
Foto: Praha 13
Popisek: Praha 13 mobilní kinobus

Díky velkému zájmu a nápomoci jednotlivých městských částí pojízdné kino v letošním roce navštíví hned 17 lokalit v Praze, kde celkem uskuteční 61 projekcí. Ty Kinobus obvykle nabídne každý týden od pondělí do čtvrtka, s výjimkou posledních dnů v srpnu a závěrečných dvou týdnů v září, kdy bude návštěvníky bavit rovnou od pondělí do neděle.

Kromě již tradičních českých komedií, tentokrát zastoupené snímky Pojedeme k moři, Hodinový manžel, 10 pravidel jak sbalit holku, Zakázané uvolnění, Zejtra napořád či Babovřesky 2, nebudou v programu chybět ani filmy s vážnější tématikou jako Fair play, Všiváci či Pohádkář. Vůbec poprvé Kinobus během letošního ročníku nabídne také výběr filmů od zahraničních tvůrců, které budou vždy promítány v originálním znění s českými titulky – konkrétně se diváci mohou těšit na tituly Rivalové, Sedm Psychopatů a Mafiánovi.

Seznam zastávek Kinobusu 2015 ZDE

Letošní pouť Kinobusu bude zakončena promítáními v pátek 18. září 2015 u příležitosti konání festivalu Stop Zevling a dvěma následnými zastávkami v sobotu 19. a neděli 20. záři 2015, kdy se pojízdné kino stane součástí oslav 140 let městské hromadné dopravy v Praze (místo promítání a uváděné tituly budou dále upřesněny).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

O Vrběticích máte jasno

Paní Pekarová Adamová, případ byl odložen, tj. že se nepodařilo získat důkazy o spáchání tr. činu. A pokud je to jinak, proč příslušné orgány nezahájily tr. stíhání, trestní stíhání v nepřítpmnosti, nebo žádaly vydání atd.O vině rozhoduje soud, nikoliv policie nebo BIS. mŮŽETE MI PROSÍM ODPOVĚDĚT.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kladno: Na městských sportovištích je letní sezona v plném proudu

13:08 Kladno: Na městských sportovištích je letní sezona v plném proudu

Venkovní sportoviště na kladenském Sletišti a v jeho těsném sousedství se naplno probudily k životu.…