Praha 2: Starostka dostala diplom

02.08.2015 19:15

Starostka převzala čestné členství ve Společnosti Vyšehrad.

Praha 2: Starostka dostala diplom
Foto: mcpraha2.cz
Popisek: Karlovo náměstí v Praze

Jana Černochová převzala včera diplom čestného členství ve Společnosti Vyšehrad. Předseda Společnosti Jan Kotous jí diplom předal spolu s pamětní plaketou a almanachem, vydaným k 25. výročí založení Společnosti. Na radnici Prahy 2 spolu s dr. Kotousem přišel čestné členství předat také emeritní děkan Vyšehradské kapituly ThDr. Jiří Huber a Mgr. Karel Lojka z výboru Společnosti Vyšehrad.

„Na dvojce je hodně krásných míst, ale genius loci Vyšehradu ohromí každého hned, jakmile projde první branou. Děkuji Společnosti Vyšehrad za důvěru, moc si čestného členství, které jsem včera na radnici dvojky převzala, vážím. A těším se na spolupráci! Je mi ctí být ve společnosti osobností – čestných členů, jako je pan kardinál Dominik Duka, Milan Uhde a další,“ uvedla Jana Černochová. Přislíbila také účast na zářijovém setkání Společnosti.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

dezinfománie

Dobrý den, zajímalo by mě, co si myslíte o tomto komentáři Zahradila -https://www.parlamentnilisty.cz/politika/politici-volicum/Zahradil-ODS-Zaznamenanihodne-vyrony-dezinfomanie-755567. Dále by mě zajímalo, co s těmi dezinformacemi pořád máte a co za ně vlastně považujete? Protože se zdá, že tato vl...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Město podpořilo výstavbu nové železniční stanice Pardubice centrum

16:31 Pardubice: Město podpořilo výstavbu nové železniční stanice Pardubice centrum

Na zlepšené možnosti cestování se mohou těšit občané od 9. června, kdy bude zprovozněna nová železni…