Praha 2: Veřejné kluziště Na Smetance zahájilo provoz

11.12.2019 15:36

Milovníci ledních sportů si letos přijdou na své i v Praze 2. Dětem i široké veřejnosti se dnes otevřelo kluziště v areálu ZŠ a MŠ Na Smetance a nebude v rámci městské části rozhodně jediné. Přípravy vrcholí rovněž v Havlíčkových sadech.

Praha 2: Veřejné kluziště Na Smetance zahájilo provoz
Foto: Praha2.cz
Popisek: Praha 2

Veřejné kluziště vzniklo v místě nového multifunkčního hřiště a zajistilo tak maximální využití areálu i v zimním období. Lední plochu tak budou moci využívat nejen děti ze základních a mateřských škol v Praze 2 ale i široká veřejnost, které bude areál k dispozici podle vývoje počasí až do 23. února 2020.

Otevírací doba kluziště je podle provozovatele každý den od 9 do 20 hodin, mimo 24. a 31. 12. 2019 (provozní doba od 9 do 15 hodin) s tím, že po setmění je ledová plocha i zázemí kluziště osvětleno. Na místě funguje i půjčovna sportovního vybavení a občerstvení.

Provoz kluziště byl slavnostně zahájen starostkou Prahy 2 Jana Černochová, která zároveň přijala pozvání a led osobně vyzkoušela. „Konečně i my na Praze 2, stejně jako mnohé další městské části, můžeme dopřát našim dětem a občanům sportovní vyžití i během zimního období. Pevně věřím, že této možnosti využijí nejen školáci z blízkého okolí, ale i široká veřejnost, kterým podobná služba na dvojce chyběla,“ pronesla v úvodu paní starostka.

Své umění v rámci doprovodného programu předvedly sestry Laura a Vanessa Antoškiva, žákyně 1. a 3. třídy ZŠ Na Smetance a sportovkyně krasobruslařského oddílu USK Praha. Odměnou jim byl aplaus jejich spolužáků a dalších přihlížejících.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…