Praha 2 zřídila dvě kluziště, pro školáky budou během vánočního volna zdarma

12.12.2020 11:47

Starostka Prahy 2 Jana Černochová se dnes setkala s řediteli základních a mateřských škol a zástupci Domu dětí a mládeže Praha 2. Poděkovala jim za obrovské úsilí, se kterým se ve výjimečném roce věnovali výchově a vzdělávání dětí.

Praha 2 zřídila dvě kluziště, pro školáky budou během vánočního volna zdarma
Foto: Praha2.cz
Popisek: Praha 2

„Upřímně vám všem chci poděkovat za to, co všechno jste byli schopní absolvovat a s jakým nasazením jste se v tomto organizačně velmi náročném roce věnovali dětem. Přeji vám, abyste vánoční svátky prožili v klidu, odpočinuli si od všech pracovních povinností a aby vše špatné zůstalo v tomto roce. Zasloužíte si náš obdiv stejně jako pracovníci v prvních liniích,“ vzkázala starostka Jana Černochová přítomným ředitelům a dodala, že by si moc přála, aby se následující rok co nejvíce podobal normálu.

Dále upozornila, že městská část Praha 2 zřídila na svém území dvě kluziště, která mohou dvojkoví školáci navštěvovat i v průběhu vánočního volna zdarma. Zdůraznila také, že každá sportovní aktivita je právě v této době velmi důležitá. Od zástupců škol pak starostka dostala dárek, keramického anděla z dílny MŠ Šumavská.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyškov: Živočichy bude u Lulečského potoka přitahovat další mokřad

16:14 Vyškov: Živočichy bude u Lulečského potoka přitahovat další mokřad

Koncem předloňského léta mohli Vyškované mezi dálničním přivaděčem a rybníkem Kačencem obdivovat mno…