Praha 5: Den otevřených dveří v centru sociální a ošetřovatelské pomoci

14.05.2018 9:16

Centrum sociální a ošetřovatelské pomoci Praha 5, p. o., zve všechny zájemce o sociální a další služby, aktivizační, komunitní a programy na Den otevřených dveří, který se bude konat dne 16.5. 2018 od 9 do 15:30 hodin.

Praha 5: Den otevřených dveří v centru sociální a ošetřovatelské pomoci
Foto: Praha 5
Popisek: Taxík Maxík

"Navštívit můžete pečovatelskou službu, kterou najdete na nám. 14. října č. 11, Praha 5, ale již v nových, přestěhovaných prostorách v přízemí domu, a tudíž snadno dostupných veřejnosti. Zde se dozvíte, jak tato služba pomáhá zejména seniorům přímo v jejich domácím prostředí, kdy si objednat tuto službu a jak funguje její dispečink. Zde dostanete i informace o projektu sociální služby Taxík Maxík, který provozuje pečovatelská služba již přes rok," uvedl radní pro sociální oblast JUDr. Petr Lachnit.

Pokud vás zajímá, jak je postaráno na naší městské části o seniory, kteří dočasně nebo momentálně potřebují zajistit 24hodinovou péči, ať již z důvodů rodinných, osobních či zdravotních, můžete se přijít podívat do Domu sociálních služeb, odlehčovacího pobytového zařízení Na Neklance 15, Praha 5. Jedná se o lůžkové zařízení rodinného typu. Poskytuje krátkodobé a dlouhodobé pobyty pro seniory od 60 let, zajišťuje pečovatelské a ošetřovatelské služby, ale i aktivizační a volnočasové programy pro seniory.

Předškolková péče o nejmenší

Pro aktivní seniory jsme přichystali s pracovníky komunitních center Prádelna - Holečkova 38a a Louka - U Královské louky 5 Praha 5 nejen prohlídku prostor obou center. Dozvíte se zde více i o nabídce nových programů a také se určitě velmi rádi necháme inspirovat vašimi zkušenostmi, náměty a postřehy.

Ale i pro rodiče a všechny ty, kteří se rozhodují, jakou formu předškolkového zařízení pro své dítě zvolit a jak takové zařízení funguje, máme otevřeny jesle Na Hřebenkách 3, Praha 5. Můžete s sebou vzít i své děti a seznámit se s tradičními jeslemi i programy a akcemi, které pravidelně pro děti realizujeme.

Naši pracovníci v jednotlivých střediscích se všem návštěvníkům budou věnovat a rádi zodpoví dotazy, případně provedou našimi provozy a předají informační materiály.

Přijďte se podívat a popovídat si, těšíme se na vás.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…