Praha 5: Jarní den seniorů pod záštitou radního Petra Lachnita

06.04.2019 9:34

Pod záštitou radního pro sociální oblast JUDr. Petra Lachnita uspořádala Městská část Praha 5 dne 2. dubna Jarní den seniorů.

Praha 5: Jarní den seniorů pod záštitou radního Petra Lachnita
Foto: Praha 5
Popisek: Jarní den seniorů v Paspově sále Pivovarů Staropramen

V rámci Jarního dne seniorů připravil Úřad Městské části Praha 5 pro své seniory společenské setkání v Paspově sále Smíchovského pivovaru. Za podporu seniorských aktivit Petr Lachnit poděkoval Pivovaru Staropramen, zastoupenému paní Alenou Váchovou.

Součástí tohoto společenského setkání byla i divadelní hra autora J. Sypala v režii R. Kuby. Hlavní role ztvárňují Michaela Kuklová, T. Šefrnová, P. Jančařík, M. Maxa, M. Bittnerová, M. Pitkin a M. Šimůnek.

Příznivci divadla z řad seniorů si v Paspově sále Smíchovského pivovaru přišli na své. Komedie ze současnosti „Kšanda“ byla nabitá dějem a originálním humorem. Dialogy ostré jako bič a strhující tempo nenechaly diváky ani na chvíli vydechnout. Vzestup a pád malého českého človíčka všem divákům provětral bránici a zbavil je všech nemocí, protože smích léčí! Ne náhodou se stala „Kšanda“ nejlepší českou komedii roku 2014. Všichni se přesvědčili, že láska ke „Kšandovi“ kvete v každém věku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Místo kulturního domu v Červeném Hrádku bude osmnáct bytů

13:05 Plzeň: Místo kulturního domu v Červeném Hrádku bude osmnáct bytů

V bývalém kulturním domě v Červeném Hrádku do poloviny roku 2025 vznikne 18 městských nájemních bytů…