Praha 5: Komunitní centrum Louka pokračuje ve výuce kresby online

13.04.2020 6:32

„Vzhledem k tomu, že současné situaci se nemůžeme s našimi seniory vídat osobně v prostorách našeho Komunitního centra Louka, chtěli bychom jim alespoň na dálku (online) nabídnout způsob, jak se „potkat“ a přesto být v bezpečném prostředí svých domovů“ uvádí radní JUDr. Petr Lachnit.

Praha 5: Komunitní centrum Louka pokračuje ve výuce kresby online
Foto: Praha 5
Popisek: Komunitní centrum Louka

Našim pravidelným návštěvníkům Komunitního centra Louka se již stýská po kurzech, které na Smíchově probíhaly. Přestože se nyní nemohou osobně sejít, zůstáváme s nimi společně v kontaktu alespoň přes počítač. Od dubna běží naše videokurzy s návody na tvůrčí aktivity, ukazují některé zajímavé techniky nejen výtvarné, ale i z floristiky. Prostě tak, aby senioři v tomto čase mohli tvořit a vzdělávat se i doma.

Například kurz kresby je koncipován od úplných začátků. V úvodní lekci si řekneme něco, jak ruku protrénovat, jaká si udělat praktická cvičení, než se pustíme do samotné kresby a naučíme se, jak nakreslit základní geometrický tvar - kouli. Na tomto cvičení si ukážeme jak správně stínovat a jak se „poprat“ s vrženým stínem. Pro kurzisty, co již v našem centru kurz navštěvují, to bude sice snadnější lekce, ale doporučujeme si i tak tento technický základ zopakovat. A pro ty, co chtějí začít s novou aktivitou, je kresba tou správnou volbou – můžete pracovat z pohodlí domova, bezvadně se odreagujete a naučíte se novou dovednost.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

20:27 Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

Autobusové spojení mezi Aší a německým Selbem začne fungovat od pondělí 13. května 2024.