Praha 5: Mezigenerační iČajovna v Komunitním centru Louka

03.06.2019 8:38

Smíchovské Komunitní centrum Louka nabízí různým věkovým skupinám nejen každodenní program v podobě vzdělávacích kurzů, přednášek, workshopů apod., ale především prostor pro setkávání a vstřícné prostředí. Jednotlivých aktivit je opravdu mnoho. Komunitní centrum se postupně stává dalším významným místem společenského setkávání, mezigeneračního vzdělávání a komunitních aktivit pro všechny věkové i sociální skupiny Prahy 5.

Praha 5: Mezigenerační iČajovna v Komunitním centru Louka
Foto: Praha 5
Popisek: Komunitní centrum Louka

„Komunitní centrum přichází nyní se zcela novou mezigenerační aktivitou, nazvanou iČajovna,“ uvádí radní JUDr. Petr Lachnit.

Potřebujete si vyřídit pracovní záležitosti na počítači, prohlédnout si e-maily či internet a zároveň máte nezletilé dítě? Právě pro vás může být ideálním řešením návštěva Komunitního centra Louka v ulici U Královské Louky 5. „K dispozici je samostatná počítačová učebna (deset PC) a ve společenské místnosti bude pro vaše děti připravena lektorka se zábavnou výtvarnou dílnou, spojenou s lepením, malováním, stříháním, zkrátka kreativním tvořením.

Výrobky si děti odnášejí domů. S sebou je vhodné mít pro děti pracovní oděv. A vy si v klidu můžete pracovat a zároveň budete zcela v blízkosti vaší ratolesti.

Nabídka je vhodná pro děti od tří do šesti let a jejich doprovod (babičky, dědečky, maminky, tatínky, tetičky, strýčky…). Prostě tvůrčí prostor pro všechny generace.

Ve společenské místnosti je možné uvařit si teplé nápoje, případně ohřát jídlo pro děti. Doporučujeme předem si místo rezervovat na e-mailu ZDE nebo telefonicky na 775 788 006.

Mezigenerační iČajovna funguje i během prázdnin. Komunitní centrum Louka pořádá mezigenerační iČajovnu v úterý 4., 18. a 25. června od 8:30 do 12:30 hodin.

reklama

autor: PV

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Nejvíce se líbila autobusová zastávka s magnoliemi, vyzdobily ji děti z Předmostí

10:28 Přerov: Nejvíce se líbila autobusová zastávka s magnoliemi, vyzdobily ji děti z Předmostí

Soutěž o nejoriginálnější jarní výzdobu autobusové zastávky zná svého vítěze. Letos kreativci vzdáva…