Praha 5: Petr Lachnit zahájil Mikulášskou šachovou nadílku

02.12.2019 8:36

Smíchovská radnice se stala v sobotu 30. listopadu 2019 dostaveníčkem 118 mladých milovníků hry královské, kteří v doprovodu svých nejbližších, trenérů a vedoucích přijeli bojovat nejen na šachovnicích, ale ukázat i své umění při výrobě masek.

Praha 5: Petr Lachnit zahájil Mikulášskou šachovou nadílku
Foto: Praha 5
Popisek: Petr Lachnit zahájil Mikulášskou šachovou nadílku

Záštitu nad turnajem převzal JUDr. Petr Lachnit, radní pro sociální oblast Městské části Praha 5, který při zahájení turnaje hráče pozdravil a popřál jim hodně zdaru v nastávajících bojích.

Hrálo se švýcarským systémem, kategorie do 12 let, 9 kol, 2x20 minut a kategorie do 18 let, 7 kol, 2x25 minut na partii. Boje na špici startovního pole byly vyrovnané, a tak o vítězích rozhodlo až poslední kolo. V kategorii hráčů od 14 do 18 let zvítězil Tomáš Hrbek z pořádajícího ŠK Smíchov a v kategorii hráčů od 6 do 12 let zvítězil Robin Smíšek z klubu Unichess. Pěkné poháry a věcné ceny zajistil pořadatel Šachový klub Smíchov díky těm, kteří turnaj podpořili. Hráči vyjádřili svůj dík mohutným potleskem Úřadu Městské části Praha 5 za dlouhodobou podporu šachového sportu na Praze 5. Turnaj měl hladký průběh, hráče bezesporu uspokojil a svým konáním obohatil slavnostní společenskou předvánoční atmosféru v hlavním městě republiky.   

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…