Praha 5: Petr Lachnit zahájil Šachový turnaj Jana Weisgraba

30.11.2016 9:17

V sobotu 26. listopadu vzpomenuli turnajem mladí šachisté nadějného hráče Jana Weisgraba, který ve svých jedenácti letech - pod koly automobilu- zakončil svou nadějnou kariéru.

Praha 5: Petr Lachnit zahájil Šachový turnaj Jana Weisgraba
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petr Lachnit

Jubilejní 15. ročník turnaje hráčů ve stáří do 15-ti let proběhl v hezkém prostředí Smíchovské radnice pod záštitou radního MČ Praha 5, pana JUDr. Petra Lachnita, který spolu s rodiči Jana Weisgraba, hráče pozdravil a popřál jim hodně zdaru ve hře.

Hrálo se Švýcarským systémem, 9 kol, 2x20 minut na partii. Dvaačtyřiceti členné startovní pole postrádalo vítěze dvou předchozích ročníků - Daniela Rouse - a v důsledku toho přežil „Putovní pohár“ svou existenci a o jeho získání budou usilovat další mladší šachové naděje. Vítězem šachového turnaje se stal Martin Varhulík z Dukly Praha.

Závěrem hráči vyjádřili svůj dík mohutným potleskem Úřadu Městské části Praha 5 za dlouhodobou podporu šachového sportu na Praze 5. Turnaj měl hladký průběh, hráče bezesporu uspokojil a svým konáním obohatil slavnostní společenskou atmosféru v hlavním městě republiky.

reklama

autor: PV

Ing. Marian Jurečka byl položen dotaz

Demokracie

Přijde vám demokratické někoho vyloučit ze strany a rozhodovat o tom bez toho, aniž by byl dotyčný na jednání pozván a měl možnost se hájit? A opravdu si myslíte, že to jak se vyjadřuje Svoboda je důvod, proč vám klesají preference? Já teda nevím, ale mě jste zklamali tím, jak nás necháváte na holi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český Krumlov: Na úřad s občankou v mobilu

7:04 Český Krumlov: Na úřad s občankou v mobilu

V lednu byly spuštěny eDoklady – aplikace, která v zabezpečené formě obsahuje občanský průkaz. Posky…